SUUNNITTELUTUKI JA MATERIAALIKONSULTOINTI

Arkkitehti- ja suunnittelijatukemme auttaa sinua valitsemaan ominaisuuksiltaan projektillesi sopivimman pinnan

Liki 30-vuoden puuteollisuusalan rautaisella kokemuksella varustettu konsultointipalvelumme takaa, että projektiisi määritetty pintamateriaali on juuri oikea. Oli kyseessä sitten julkinen tila tai yksityiskohde, pyrimme auttamaan asiakkaitamme valitsemaan sopivimman materiaalityypin ja -laadun projektikohtaisesti.  Yrityksemme erikoisosaaminen on viilupintojen valmistuksessa ja jalostuksessa, mutta omaamme myös laajan tietotaidon laminaatti- ja linoleumipintojen ominaisuksista.  Oli kyseessä materiaalitekninen- tai suunnittelukysymys, konsultointipalvelumme pystyy tarjoamaan juuri sinun projektillesi otollisimman pintamateriaaliratkaisun.

Jotta kohteiden suunnittelu olisi mahdollisimman saumatonta, tarjoamme rakentamisen ja suunnittelun ammattilaisille koko laajan valikoimamme kattavan näytepalvelun veloituksetta. Kokonaisvaltaisimman kuvan saat tuotteistamme tuoteryhmäkohtaisista näytekansioista tai verkkosivujemme laajasta pinnat -osiosta. Viilutuotteidemme määritykseen tarjoamme HVL-viilukansioita, jotka sisältävät laajasti kaiken tarvitsemasi infon viilupintojen suunnitteluun. Kattavan viilukansion lisäksi tarjoamme näyteviuhkoja mm. Arpa Industrialen korkeapainelaminaateista, Forbon linoleum-tuotteista, sekä Fenix-laminaattimallistosta. Toimitamme myös A4-näytepaloja, jotka ovat yleisiä näytteitä puulajeista, eivätkä ne kuvaa eri viilutyylejä.  

Mikäli haluat nähdä miltä viilupinta näyttää isommalla pinnalla, voit tutustua verkkosivujemme valmiit pinnat -osioon. Kyseisen gallerian kuvista pystyt näkemään eri viilutyylien ja -laatujen erot konkreettisesti. Emme toimita näytteitä valmiista pinnoista.

Kun kohde on vaativa ja viilupintaa käytetään usean eri toimittajan tuotteissa, voimme toimittaa projektiin numeroituja viilunäytteitä. Tällöin kaikki toimittajat voivat määritellä viilupinnan tarkasti mainitsemalla tilatessaan viilunäytteen numeron. Numeroidulla viilunäytteellä varmistetaan, että kohteen viilupinnat ovat yhteneväiset.

Järjestämme toimipisteellämme ekskursio- ja koulutustilaisuuksia asiakkaillemme, sekä arkkitehdeille ja muotoilijoille. Koulutustapahtumat ovat erinomainen mahdollisuus päästä tutustumaan viiluihin ja laminaatteihin tarkemmin, sekä oppimaan niiden monipuolisista ominaisuuksista ja käyttömahdollisuuksista. Tiedotamme tulevista koulutustapahtumista sähköpostitse uutiskirjeemme kautta. Tilaa uutiskirjeemme varmistaaksesi paikkasi!

Pysy ajantasalla ajankohtaisista tarjouksista ja kuulumisista!