RÄÄTÄLÖITYJÄ
VIILU- JA LAMINAATTIPINTOJA
ERILAISIIN KÄYTTÖKOHTEISIIN

PUUSEPÄNTEOLLISUUDEN PUOLIVALMISTEITA ASIAKASLÄHTÖISESTI

Suomen suurimmasta viiluvarastosta ja monipuolisesta korkeapainelaminaattien valikoimastamme löydät pintamateriaalit projektiin kuin projektiin. Olemme toimitusvarma kumppanisi sekä puusepänteollisuudessa, että rakennuskohteissa. Räätälöimme materiaalit mittatilauksena haluttuun valmiusasteeseen, tai toimitamme asennusvalmiita levytuotteita – kaikki hoituu kauttamme!

Yhdistämällä miltei 30 vuotta kotimaista puusepäntaitoa, sekä modernia automatisoitua tuotantoa pystymme valmistamaan pintamateriaaleja vaativimpiinkin kohteisiin. Ammattitaitoinen konsultointipalvelumme tukee arkkitehtejä ja suunnittelijoita yhdistämällä heidän näkemyksensä oikeisiin tuotteisiimme. Yksilöidyillä pintamateriaaliratkaisuilla saadaan aikaiseksi laadukas ja esteettinen kokonaisuus projektiin kuin projektiin.

TUOTTEET

NÄYTEPALVELU

FENIX-LAMINAATIT

REFERENSSIT

KONSULTOINTI

Forests For All Forever_text_R_white_RGB

VASTUULLISUUS OSANA TUOTANTOAMME

FSC – Forest Stewardship Council®
Olemme olleet osana Forest Stewardship Council® (FSC®) alkuperäisketjua vuodesta 2014 asti, joka takaa toimittajiemme puumateriaalin eettisen alkuperän. FSC-sertifioitu puu on peräisin hyvin hoidetusta metsästä, joka takaa metsien säilyvän myös seuraaville sukupolville. Vuosina 2019–2021 97% hankkimastamme viilusta oli joko FSC kontrolloitua puuta, tai FSC 100% alkuperää.

Hollolan Viilu Ja Laminaatti / FSC®-C122888

VIILUTEHDAS

LEVYTEHDAS

TIEDOSTOPANKKI

Pysy ajantasalla ajankohtaisista tarjouksista ja kuulumisista!